Produkty pro recept na špinavý brýle (7)

Speciální Grilovaný Chléb - Speciální Grilovaný Chléb Toasty

Speciální Grilovaný Chléb - Speciální Grilovaný Chléb Toasty

Roger připravuje svůj Speciální Toastový Chléb s mimořádnou péčí při výběru všech ingrediencí. Mouky jsou vybírány pro své organoleptické a chuťové vlastnosti, ale tajemství Biscottes Roger spočívá také v pečení. V jeho otevřené formě může těsto volně kynout, což umožňuje obilninám uvolnit veškerou chuť starého toastového chleba. Speciální Toastový Chléb Složení: Pšeničná mouka (mouka z pšenice, lepek), slunečnicový olej, invertovaný cukr, směs obilnin (žito, ječmen, kukuřice, oves, pšenice, rýže, proso), pekařské droždí, emulgátor: sójový lecitin, sůl, extrakt z ječmenného sladu, sója, len. Vyrobeno v dílně, která používá sezam, vejce a mléčné výrobky. Balení: přibližně 18 plátků na sáček Čistá hmotnost: 300g Nutriční charakteristiky: Průměrná nutriční hodnota na 100g Energetická hodnota: 1724 Kj což odpovídá 408 Kcal Tuky: 6.63 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0.81 g Sacharidy: 72.
Kuře Jambalaya - Pivovar

Kuře Jambalaya - Pivovar

Vychutnejte si ve dvou toto lahodné kuře po způsobu Jambalaya, s chorizem, červenými paprikami a chilli, inspirované nejlepšími bistrami. Pečlivě vyrobené z kuřete původem z Francie, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Chutné pro dva, tyto lahodné kuřecí ravioli jsou pečlivě připraveny s rajčatovou omáčkou ochucenou provensálskými bylinkami, pro kompletní a gurmánské jídlo.
Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g